Background

De olifant gaat lopen

Prema Theatre werd op 1 oktober 2008 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Prema Theatre is een bundeling van enthousiasme, passie en liefde. Prema betekent liefde. Prema Theatre wenst een bijdrage te leveren aan mens, dier en milieu, aan kunst en cultuur, nationale en internationale samenwerking. 

Met de olifant als vriend stapt Prema Theatre de wereld in. Olifanten staan bekend om hun kracht, wijsheid, doorzettingsvermogen, zorg, eenheid, vreugde en geduld. Ze zijn op de horizon gericht en communiceren naast het vrolijke getoeter ook middels bijzondere geruisloze signalen, voor elkaar hoorbaar op kilometers afstand. Vol dankbaarheid en in alle stilte blazen ze aan het eind van de route hun laatste adem uit. 

Prema Theatre wil als een kleine, speelse olifant leergierig de wereld ingaan, zich verwonderen en hoopt een regenboog aan ervaringen op te doen en door te geven middels zang, muziek, theater, dans, kunst, paardencoaching, persoonlijke ontwikkeling... Met theatervoorstellingen, concerten en lessen hoopt Prema Theatre hier een steentje aan bij te dragen. 

Welkom!

Hartelijke groet, Prema, oprichter Prema Theatre.